Home

Laatste nieuwtjes

3 september 2011

De SITE hetdenhaantje is vanaf nu sneller en vriendelijker in gebruik. laat mij eens weten wat jullie van de SITE vinden.

10 januari 2012.

De tot nu toe bijgewerkte stambomen zijn op de site toegevoegd. Kijk op de Stamboom pagina.

12 mei 2012. 

De stamboom-Parenteel Jan Janzn den Haan, en het familiealbum van Gerrit Albert den Haan en Joost Rietkerk is klaar, en zal aanstaande op een USB stick of CD per TNT post aan directe familieleden worden toegestuurd. (deze parenteel staat niet op deze SITE).

Heeft u als familie van Jan den Haan en/of Joost Rietkerk interesse in de deze parenteel (zonder familiealbum met foto`s)! Stuur mij dan een berichtje, zodat ik deze kan opsturen.                

Verzendkosten in overleg.

Oktober 2012.

De familie den Haan in Canada heeft een USB stick met stamboom ontvangen. Evenals Nico Keijzer van de familie Joost Rietkerk!

Ook van de familie Rietkerk hebben diverse mensen een DVD ontvangen, en zullen een kopie van deze DVD doorgeven aan hun familie.

Januari 2014.

De Stamboom-Parenteel Jan Janzn den Haan en Joost Rietkerk zijn tot Januari 2014 met nieuwe gegevens bijgewerkt en op deze SITE geplaatst!

Er zijn de afgelopen jaar DVD met de familie gegevens van Gerrit Albert den Haan van den Akker naar de familie toegestuurd!

Ook ga ik bij familieleden langs voor meer gegevens van de familie.

september 2014

De Stamboom-Parenteel familie den Haan Rietkerk zijn tot september 2014 met nieuwe gegevens bijgewerkt!

Ik heb weer bij familieleden den Haan een CD met de stamboom gegevens afgegeven. Deze gegevens met geboorte, trouw en overlijdens akte komen niet op deze site te staan.

juni 2015

Afgelopen maanden heb ik veel gegevens over de familie den Haan en van den Akker binnengekregen. Deze gegevens ga ik de aankomende maanden in de stamboom verwerken. Er zitten verrassende gegevens bij!

februari 2016

Veel gegevens bijgewerkt van de familie den Haan en Rietkerk. Het is nog afwachten voor de extra gegevens van den Akker. Door omstandigheden nog niet in mijn bezit.

01 october 2016

Joost Keijzer (zoon van Neel Rietkerk en Adriaan Keijzer), Jenneke van Poelje Rietkerk en Jos van den Berg Rietkerk, hebben voor de kleinkinderen van Joost Rietkerk en Neeltje Breedijk op deze dag een reünie georganiseerd in `t Manneke te Berkel en Rodenrijs. Dit was een mooie dag waar 60 neven en nichten elkaar hebben ontmoet en iedereen zijn nieuws kon delen met de familie. Het was voor iedereen een geslaagde dag!

juni 2017

John en Bonnie den Haan uit Canada waren in Holland bij familie op bezoek. En hebben verschillende adressen aangedaan. Zij zijn ook in Frankrijk bij de herdenking van de gealieerde in de tweede oorlog geweest.

julie 2017

Aad en Tya den Haan hebben 4 weken een rondrit gedaan door Canada en hebben daar ook familie bezocht.

20 augustus 2017

Er zijn weer nieuwe gegevens bijgewerkt van de familie den Haan, Rietkerk en van den Akker..